horeca parasol met ons logo

Een horeca parasol met ons logo

juni 1, 2017

by — Posted in Huis & Tuin

Een nieuwe horeca parasol die is voorzien van ons logo, heeft ons terras een metamorfose gegeven. Deze hebben wij besteld bij Xterior. Omdat wij een zeer tevreden klant zijn en diverse complimenten van onze eigen klanten ontvangen over het vernieuwde terras. Ben ik op het idee gekomen om mijn complimenten te delen op het internet.

Wanneer je eens een kijkje neemt op de website, dan kun je direct al een video vinden van wat je bij dit bedrijf kunt verwachten. Wat je smaak of gewenste stijl ook is. Hier kunt je een uitstekende kwaliteit vinden voor een aantrekkelijke prijs. Dit is toch wat iedereen wil!

xterior

Wij zijn klaar voor de zomer

Wij hebben ervoor gekozen om een felgekleurde horeca parasol aan te schaffen die is voorzien van ons logo. Hierdoor kunnen de mensen van veraf ons al zien en dat is ook de bedoeling omdat wij graag ons terras vol hebben zitten met mensen die genieten van ons eten en drinken dat wij graag serveren.

Ook deze zomer willen wij er weer een feest van maken. Echter was het nu echt hoog tijd om wat aan het uiterlijk van ons terras te doen. Dit is dan ook zeker goed gelukt en wij maken hier nu dankbaar gebruik van.