ISO gecertificeerde thesis printing

ISO gecertificeerd thesis printing

februari 27, 2017

by — Posted in Drukkerij

Ipskamp Printing verzorgt voor je ISO gecertificeerd thesis printing. Je hebt veel zorg en tijd besteed aan het afronden van het proefschrift en dan is het prettig te weten dat ook het drukken ervan op een zorgvuldige en verantwoorde wijze gedaan wordt. De afwerking van het proefschrift is het eerste wat men ziet. Een goede afwerking van het proefschrift is een uitnodiging tot het lezen ervan.

Bij ISO gecertificeerd thesis printing zijn er natuurlijk een aantal keuzes die gemaakt moeten worden. Er zijn bijvoorbeeld diverse soorten papier waarop het proefschrift gedrukt kan worden. De papiersoorten verschillen onder andere in dikte. ISO gecertificeerd thesis printing is verder mogelijk op zowel glanzend als mat papier. Verder kan er gekozen worden voor verschillende druktechnieken zoals offset of inkjet.

Thesis ISO gecertificeerdISO gecertificeerd thesis printing is niet alleen het drukken van uw proefschriften. Er wordt bij het gehele proces goed gekeken hoe het past binnen maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Bij elke stap in het proces wordt gekeken naar verbetermogelijkheden. Bij de inkoop wordt bijvoorbeeld voornamelijk gecertificeerd FSC papier aangeschaft. Ook bij de inkoop van de overige benodigde materialen wordt, daar waar het mogelijk is, gekozen voor minder milieubelastende varianten. Ook afval is een aandachtspunt bij ISO gecertificeerd thesis printing. Afval volledig voorkomen is niet mogelijk. Wel wordt er gestreefd naar het zo min mogelijk produceren van afval bij het gehele proces. De afval die ontstaat wordt gescheiden afgevoerd. Verder wordt er gebruik gemaakt van groene stroom. Dit zijn een aantal maatregelen waardoor er ISO gecertificeerd thesis printing aangeboden kan worden. Het is een proces dat nooit afgerond is en er wordt voortdurend gekeken naar verbeterpunten.

Wat bij je past voor het drukken van je proefschrift  is onder andere  afhankelijk van aantallen, wensen en budget. Natuurlijk bent u bij Ipskamp printing aan het juiste adres voor advies over de ISO gecertificeerd thesis printing.