Softcover boeken

Laat uw softcover boek drukken

februari 27, 2017

by — Posted in Drukkerij

Een softcover, oftewel flexibele kaft is een aantrekkelijk optie wanneer u een boek wilt laten drukken. Allereerst is het goedkoper dan hardcover, daardoor kan het boek voor een lagere prijs geproduceerd en verkocht worden. Softcover boek laten drukken? Twijfel niet, de productie kost bovendien minder tijd. Oplages kunnen dus snel geleverd worden. Het lage gewicht draagt daarnaast bij aan het reduceren van distributiekosten. Al met al zijn er veel pluspunten. Overweeg deze voordelen, laat uw softcover boek drukken. Naast het type kaft dient gekozen te worden voor een bindwijze. Er kan worden genaaid of gelijmd. De katernen worden met naald en draad samengebonden of met speciale lijm aan de kaft vastgeplakt. De gelijmde variant is betaalbaarder, maar heeft als nadeel dat het boekwerk redelijk stug is om door te bladeren. Laat uw softcover boek drukken door Ipskamp Printing, onze naam is synoniem voor kwaliteit.

U kunt altijd geheel vrijblijvend bij ons langskomen op gesprek. Onze ordermanagers staan dag en nacht klaar. Laat uw softcover boek drukken nadat wij onze werkwijze uit de doeken hebben gedaan. Er liggen voldoende samples op kantoor om een goede indruk van alle materialen en technieken te krijgen. Laat u overtuigen door de ervaring van anderen. Klanten roemen de verbazingwekkende service die wij bieden. Niets is te gek, een oplage van één exemplaar of tweeduizend stuks, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Welke keuzes u ook maakt: laat uw softcover boek drukken met een schitterend eindresultaat.

Controle over de kosten

Boek met softcoverHoud met onze slimme adviezen controle over de kosten. Laat uw softcover boek drukken zonder zorgen over problemen met de financiën. Een transparante offerte wordt opgesteld en door beide partijen ondertekend voordat de productie definitief van start gaat. U levert uw tekstbestanden aan en laat uw softcover boek drukken. Wees gerust, de vormgeving en opmaak zijn in vakkundige handen.